Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Играчите в НБА готови вда подпишат новия колективен договор

Свий
X
Свий
  •  

  • Играчите в НБА готови да подпишат новия колективен договор

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nba-logo.jpg
Прегледи:4
Размер:19.6 КБ
ID:6515868Играчите на отборите от Националната баскетболна асоциация са готови да подпишат новия колективен договор със собствениците на клубовете, с което официално ще бъде сложен края на локаута в най-силното баскетболно първенство в света.


    Както е известно, в началото на миналия уикенд представителите на играчите и на собствениците на клубовете се договориха за край на локаута.

    "Собствениците на клубове се съгласиха да включат в споразумението промените, за които ние настоявахме - коментира играчът на Лос Анджелис Лейкърс Мат Барнс. - Това позволи и да стигнем до гласуване за приемане на споразумението. В предишните му варианти изобщо не стигахме дотам. Това, че ще има гласуване означава, че сме съвсем близо до приемане на споразумение. Така че очакваме началото на сезона".

    "За мен подписването на договора вече е само формалност - добави играчът на Торонто Демар де Розан. - Преминахме през доста разговори преди да стигнем дотук. Би трябвало да няма проблем с финализирането на сделката.

    Наистина не успяхме да постигнем всичко, което искахме, но в името на баскетбола и ние, а и собствениците направихме компромиси".


    Още по темата

    Край на локаута в НБА
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X