Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вильорбан пристигна без Тони Паркър

Свий
X
Свий
  •  

  • АСВЕЛ Вильорбан пристигна без Тони Паркър

    Рони Тюриаф в "Арена Армеец"И последната надежда на българските баскетболни фенове да видят в зала "Арена Армеец" в София суперзвездата на Сан Антонио Спърс Тони Паркър пропадна.


    Както предварително бе обявено, 26-годишният французин не пристигна с тима, в който играе докато трае локаута в НБА - АСВЕЛ Вильорбан за двубоя от втория кръг в група "D" на турнира "Юрокъп" срещу шампиона ни Лукойл Академик.

    Срещата е в "Арена Армеец" на 22 ноември от 18 часа.

    Спечелилият три титли в НБА баскетболист има проблеми с дясното рамо, а след последните занимания на отбора имаше оплаквания и от болки в десния крак. Наставникът на Вильорбан Пиер Венсан обяви преди отпътуването за София, че най-вероятно няма да рискува с пускането на Паркър в игра срещу Лукойл и ще му даде почивка.

    Другата звезда на отбора - френският национал Рони Тюриаф (на снимката) обаче пристигна с тима. И неговото участие в сблъсъка бе под въпрос заради контузия.

    При пристигането си в София играчите от френския тим отказаха коментари.

    Тази вечер французите направиха официалната си тренировка в "Арена Армеец". Преди тях занимание проведоха и шампионите ни.

    Треньорът на Лукойл Йовица Арсич няма проблеми с контузени играчи и ще може да извади утре най-доброто с което разполага, ако не възникнат проблеми по време на последната тренировка на отбора преди мача. Лукойл Академик

    Двата тима стартираха в групата с победи. Лукойл Академик победи като гост драматично белгийски Остенде с 66:65 точки. Вильорбан пък надделя над Валенсия у дома с 87:78 точки. Тони Паркър направи тогава страхотен мач, като завърши с 34 точки. Рони Тюриаф добави 12 точки.


    Снимки: Сергей Антонов
    Прикачени файлове
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X