Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джокович не донесе късмет на Челси

Свий
X
Свий
  •  

  • Джокович не донесе късмет на Челси

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nole.jpg
Прегледи:1
Размер:74.8 КБ
ID:6515542Световният №1 при тенисистите Новак Джокович от Сърбия не се оказа на късмет на футболния Челси.


    Ноле, който е в Лондон за заключителния турнир от сериите "Мастърс", в който участват най-силните 8 в света, бе специален гост на "Станфорд Бридж" за домакинския мач на Челси с Ливърпул от Висшата лига на Англия. "Сините" от Лондон обаче отстъпиха с 1:2.

    В блога си Джокович публикува серия от снимки от посещението на мача.

    "Беше невероятно - коментира сръбският тенисист. - Безкрайно съм благодарен на ръководството на Челси, че ме поканиха. Усещането бе фантастично.

    Атмосферата на стадиона ме зареди с енергия. Сега вече се концентрираме изцяло върху играта си на турнира. Надявам се на поддръжката на всички в "Арена O2".

    Новак Джокович започва на турнира довечера срещу чеха Томаш Бердих.

    "Всички проблеми, които имах с гърба вече са минало - заявява още световният №1. - Готов съм за тежките битки. В този турнир всеки мач е невероятна битка и трябва да съм в най-добрата си форма във всяка среща.

    Всеки от тенисистите, които са тук иска да завърши годината по възможно най-добрия начин, което прави конкуренцията повече от жестока.

    В последните няколко месеца Томаш (б.р Томаш Бердих) показва страхотни резултати. В Париж победи Анди Мъри и стигна до полуфинал, показвайки невероятни неща. В последните шест-седем години той е неизменно в Топ 10. Обича да играе на турнири в зала, така че няма да ми е никак лесно".
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X