Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джокович загуби сет в Париж, но продължи

Свий
X
Свий
  •  

  • Джокович загуби сет в Париж, но продължи

    Новак ДжоковичСветовният номер едно в тениса Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на турнира в парижката зала "Берси", който е от категорията "Мастърс 1000". Той надделя в сръбския сблъсък над своя приятел Виктор Троицки с 4:6, 6:3, 6:1. Ноле загуби първия сет, но във втория направи ранен пробив и оттук до края на даде инициативата на своя сънародник.

    "За съжаление ми бяха нужни още няколко дни почивка, но нямаше откъде да ги взема. Надявам се да съм напълно готов за Лондон. Там ще бъде венецът на целия сезон. Надявам се да се представя добре там и след това отивам на почивка на тропически остров и без ракета", заяви след успеха 24-годишният белградчанин.

    Следващият съперник на Джокович ще бъде определен в двубоя между шестия в схемата Жо-Вилфред Цонга от Франция и Андреас Сепи от Италия.

    Цонга, който спечели състезанието през 2008 година, вече е сигурен за заключителния турнир на осемте най-добри тенисисти, който ще започне в лондонската зала "О2" на 20 ноември. Това стана факт, след като Томаш Бердих надигра Янко Типсаревич със 7:5, 6:4. Чехът също е сигурен за британската столица.

    В друг двубой вторият поставен Анди Мъри разнебити своя адаш Анди Родик с 6:2, 6:2. Британецът направи по два пробива във всеки сет, за да запише 22-а поредна победа. На четвъртфинал Мъри излиза срещу Бердих.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X