Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Левски с трети успех в Балканската лига

Свий
X
Свий
  •  

  • Левски с трети успех в Балканската лига

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BIBL logo.jpg
Прегледи:3
Размер:25.2 КБ
ID:6514664Баскетболистите на Левски постигнаха трета победа в груповата фаза на Еврохолд Балканската лига.


    В третия си мач в група "В" на надпреварата "сините" се наложиха като гости драматично над черногорския КК Улцин със 75:73 точки (21:18, 24:15, 12:17, 18:23).

    За Левски над всички бе топреализаторът на тима Арън Харпър, който завърши с 20 точки. Маркъс Хол добави 18, а Димитър Ангелов се отчете с 11 точки.

    От редиците на домакините над всички бе Милош Джуришич със 17 точки. Бобан Меденица добави 16 точки.

    Момчетата на треньора Константин Папазов започнаха силно мача, а във втората четвърт успяха и да понатрупам аванс и на почивката водеха с 45:33 точки. През второто полувреме домакините се разиграха и успяха да наваксат, но не осъществиха пълен обрат, въпреки че бяха много близо до него.

    Междувременно стана ясно, че Левски ще се подсили с още един класен роден играч. Плеймейкърът Йордан Бозов, който през лятото се подготвяше с отбора на Тити Папазов, получи предложение за договор.

    Бозов се договори с ръководството на Левски да се обвърже с клуба с аматьорски статут. Това ще му позволи при изгодно предложение от чужбина да подпише договор без проблеми.

    Баскетболистът ще дебютира за Левски още в шампионатния мач срещу Черноморец през уикенда.

    Втората си победа в настоящото издание на Лигата постигна отборът на Рилски спортист. Тимът от Самоков надигра в среща от група "А" черногорския Морнар с 87:76 точки (13:22, 19:22, 22:22, 30:13).

    Страхотен мач за отбора, воден от националния ни селекционер Росен Барчовски направиха Бранко Миркович и Филип Вукосалвевич, които нанизаха по 27 точки. Станислав Ваклинов добави 10 точки. С толкова се отчете и резервата Анте Билобърк.

    За гостите най-резултатен бе Иван Йеленич с 23 точки.

    Рилецо успя да измъкне мача с финален щурм в заключителната четвърт. Отборът започна слабо и въпреки че във втората четвърт успя да подобри играта си, на почивката съставът на Морнар водеше със 41:35 точки.

    Разликата от 6 точки в полза на гостите се запази и преди старта на заключителната четвърт. В нея домакините, водени от неуморимия Бранко Миркович демонстрираха характер и стигнаха до успеха.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X