Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дейвид Стърн скочи срещу играчите в НБА

Свий
X
Свий
  •  

  • Дейвид Стърн скочи срещу играчите в НБА

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nba-logo.jpg
Прегледи:4
Размер:19.6 КБ
ID:6514611Комисарят на Националната баскетболна лига (НБА) Дейвид Стърн разкритикува остро поведението на играчите в продължаващия локаут в Лигата.


    Профсъюзът на състезателите отказа категорично приемането на поредния ултиматум, поставен от собствениците на клубовете. Срокът, който бе даден на профсъюза да приеме офертата на собствениците е днес.

    Според Стърн, поведението на играчите е ирационално и скандално, тъй като предложението на собствениците е приемливо. Стърн смята, че състезателите опитват да извиват ръцете на клубните босове.

    "За мен предложението на клубните собственици е изключително разумно и играчите сериозно трябва да го обмислят и приемат - коментира Стърн. - Ако разгледат нещата рационално, ще разберат, че офертата е доста изгодна.

    Глупаво е да се мисли, че поредно забуксуване в преговорите ще им донесе още по-сериозни дивиденти. Ситуацията става все по-сложна".

    "Предложението на собствениците е неприемливо за нас - контрира президента на профсъюза на играчите Дерек Фишер.

    Той заяви, че играчите са помолили за нова спешна среща преди изтичането на крайния срок на ултиматума.

    "Готови сме да приемем равно разпределение на приходите, свързани с баскетболната дейност, но са нужни отстъпки от страна на собствениците. Това включва най-вече промени в условията, свързани с данъчно облагане".

    Според последните информации обаче, собствениците на тимовете са категорични, че нови отстъпки няма да има.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X