Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стефка Костадинова: Гафът с щангите е на федерацията

Свий
X
Свий
  •  

  • Стефка Костадинова: Гафът с щангите е на федерацията

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:shtangi.jpg
Прегледи:3
Размер:20.7 КБ
ID:6514564Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова коментира скандала около изваждането на националния ни отбор по вдигане на тежести от участие на световното първенство.


    Както е известно, националите ни бяха отстранени от турнира в Париж, след като стана ясно, че в началото на годината не са били подадени задължителните списъци за допинг-контрол. По това време начело на федерацията бе Антон Коджабашев.

    "Разбрах за скандала от медиите - коментира Костадинова, която присъства на награждаването на бившата атлетка Светла Димитрова със специално отличие от Европейската атлетика за жени с лидерски качества и постижения в спорта. - Вече като чуя за вдигане на тежести и в главата ми е само допинг. Не мисля, че става дума за саботаж. Обсъдих веднага ситуацията със спортния министър Свилен Нейков.

    Има гаф на федерацията. Хората имат съвсем скоро заседание на Управителния съвет и ще има наказания заради случилото се. Лошото е, че бе пропусна възможност за спечелването на олимпийски квоти. Има още един шанс догодина.

    По-големият гаф е решението да бъдат продадени в Азербайджан Боянка Костова и Валентин Христов. Няма обаче безгрешни хора. Иначе пожелавам успех на новия шеф на федерацията по вдигане на тежести Неделчо Колев. Добър спортист беше, а се надявам сега да покаже качества и като ръководител".

    Костадинова заяви, че очаква на Игрите в Лондон да ни представят около 100 спортисти.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X