Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Левски с втора победа в Балканската лига

Свий
X
Свий
  •  

  • Левски с втора победа в Балканската лига

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BIBL logo.jpg
Прегледи:3
Размер:25.2 КБ
ID:6513617Отборът на Левски извоюва втора победа в група „В” на Еврохолд Балканска лига, след като се наложи над Апоел (Тел Авив) с 85:78 (25:20, 20:16, 17:23, 23:19) в София.


    Най-резултатен за българския вицешампион бе Арън Харпър с 20 точки, Димитър Ангелов и Хрисимир Димитров приключиха съответно с по 14 и 12, а Джъстин Елър, Маркъс Хол и Павел Иванов завършиха с по 11 точки.

    Старши-треньорът на Левски Константин Папазов заяви след успеха, че слабото представяне на тима си след почивката най-вече на умората, която се е натрупала в центъра на тима Джъстин Елър.

    „Отдавам проблемите ни в умората на Елър, защото днес той трябваше да изнесе цялата тежест в подкошието. Смятам, че изиграхме страхотно първо полувреме, но след това умората надделя и допуснахме много грешки. Категорично заявявам, че Апоел е един много класен отбор и за нас е голям успех, че ги победихме. Нашата единствена амбиция си остава да спечелим титлата, защото ние сме най-добрия отбор в турнира и нямаме друга алтернатива”, заяви Папазов.

    В третия кръг "сините" гостуват в Черна гора на КК Улцин на 9 ноември. Левски е водач в група "В" с две победи от два мача.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X