Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обама притеснен за сезона в НБА

Свий
X
Свий
  •  

  • Обама притеснен за сезона в НБА

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nba-logo.jpg
Прегледи:4
Размер:19.6 КБ
ID:6513551Президентът на Съединените щати Барак Обама е сериозно притеснен от голямата вероятност сезонът в Националната баскетболна асоциация да бъде отменен.


    Обама предложи по време на участието си в телевизионното предаване на NBC "The Tonight Show" играчите и собствениците на тимовете на решат спора помежду си, ползвайки опита на колегите си от Националната футболна лига.

    Както е известно, финансов спор тресеше и Националната футболна лига, но играчите и собствениците на тимовете успяха да подпишат споразумение и да спасят сезона.

    "В Националната баскетболна асоциация да вземат пример от Националната футбола лига - заяви Обама. - Там разбраха: "Играчите заработват милиони долари, собствениците имат състояния от милиарди, трябва да измислим как да разделим 9 млрд., така че феновете, благодарение на които ние имаме тези пари, да получат своя пореден страхотен сезон".

    През лятото ръководствата на Лигата и профсъюза на играчите не успяха да стигнат до споразумение за условията на новия колективен трудов договор.

    Собствениците на клубовете настояват за намаление на заплатите на играчите, промени в тавана на заплащането и корекции в максималната продължителност на договорите.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X