Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Возняцки и Квитова с успехи в Истанбул

Свий
X
Свий
  •  

  • Возняцки и Квитова с успехи в Истанбул, Шарапова загуби

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:caro-rg11.jpg
Прегледи:1
Размер:19.2 КБ
ID:6513503Чехкинята Петра Квитова записа победа при дебюта си в турнира на най-добрите осем тенисистки. В първи мач от мастърса в Истанбул в зала (4,9 милиона долара) левичарката се наложи с 6:2, 6:4 над Вера Звонарьова от Русия.


    В другия двубой от Червената група на надпреварата световната номер едно Каролине Возняцки се наложи над своята добра приятелка Агниешка Радванска 5:7, 6:2, 6:4. Саманта Стоусър пък победи Мария Шарапова в Бялата група.

    Всички участнички излизат на корта в зала "Синан Ердем" с траурни лентички,в памет на загиналите в земетресението в Турция.

    Квитова и Звонарьова си размениха общо пет пробива в началото на мача. Шампионката от Wimbledon първа спечели подаването си и поведе с 4:2 гейма. 21-годишната Петра проби отново веднага след това и после спокойно затвори сета.

    Във втория чехкинята продължи да мачка и дръпна с 4:1. Но Звонарьова намери сили да върне и двата брейка и да изравни при 4:4. В тези моменти Квитова започна да показва неувереност и нерви. В деветия гейм обаче московчанката направи три непредизвикани грешки, след което съперничката й отново проби и след това сервира успешно сервира за мача.

    „Доволна съм, че победих. За мен участието на такъв турнир е нещо ново, но се надявам да продължа напред. В средата на втория сет проявих неувереност, но успях да се съсредоточа”, заяви след успеха Петра Квитова.

    В другия двубой от групата Возняцки изгуби първия сет, но след това значително подобри играта си и успя да направи обрат. В заключителната част на качествения двубой датчанката поведе с 4:2 гейма с пробив, но полската й опонентка изравни. В десетия гейм Каро стигна на два пъти до мачбол и реализира втория, след като форхендът на Ага спря в мрежата.

    В късния мач от Бялата група Саманта Стоусър победи водачката Мария Шарапова с 6:1,7:5. Във втория сет рускинята поведе с 3:0, с два пробива, но след това сервисът й се срина и тя загуби.Австралийката записа първи успех срещу Шарапова в десетия мач помежду им.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X