Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Във волейболния ЦСКА оптимисти преди мача с Ираклис

Свий
X
Свий
  •  

  • Във волейболния ЦСКА оптимисти преди мача с Ираклис

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:200452_arkas17(1).jpg
Прегледи:1
Размер:199.2 КБ
ID:6512840Треньорът на мъжкия ни волейболен шампион ЦСКА Александър Попов демонстрира оптимизъм преди първия домакински сблъсък на "червените" от груповата фаза на Шампионската лига.


    На 25 октомври ЦСКА приема в зала "Арена Армеец" един от фаворитите в предварителна група "А" на най-престижния европейски клубен турнир по волейбол - Ираклис (Солун).

    Както е известно шампионът на България стартира тазгодишната си кампания в Шампионската лига със загуба като гост на турския Аркас с 1:3 гейма.

    "Състоянието на отбора след мача с Аркас е добро - заяви Попов. - Нямаме нови контузии. Ясно е, че блясъкът, който отбора ни имаше през миналия сезон липсва. Ние обаче осъзнаваме пред какво предизвикателство сме изправени с участието си в Шампионската лига и даваме най-доброто от себе си. Оптимист съм, че може да победим Ираклис в "Арена Армеец".

    Треньорът на ЦСКА използва възможността да призове феновете на отбора да са по-въздържани на мача с Ираклис. Както е известно, на клуба бе отправено официално предупреждение от Европейската централа заради поведението на публиката на ЦСКА в домакинските мачове на тима в Шампионската лига през миналия сезон.

    "Дано феновете ни се съобразят, че сме с предупреждение - коментира Александър Попов. - В клуба обичаме предизвикателства, а такова е и организирането на мачове от Шампионската лига. В последните две години нашият дом бе "Арена Самоков", а сега пред нас е предизвикателството да играем в новата зала в София. Чакам с голям интерес софийската публика на мачовете ни".

    Треньорът на ЦСКА обяви, че десетина дни преди края на срока за картотекиране за мачовете от Шампионската лига, "червените" са били пред договори с кубинците Ясер Портуондо и Райдел Поей. Както е известно,първият бе част от тима през миналия сезон. "До последно опитвахме да осигурим спонсор, който да помогне за финансирането на сделките с двамата - уточни Попов. - В крайна сметка нещата не се получиха и ни остана само възможността да ползваме бразилеца Нажари Карвальо. Той дойде много изостанал в подготовката. Надявам се в следващите два месеца да успее да влезе в час".

    Преди мача с ЦСКА тимът на Ираклис ще изиграе и двубоя си от втория кръг на гръцкия волейболен шампионат. На 22 октомври (събота) отборът от Солун приема Аполон (Каламария).


    Снимка cev.lu
    Прикачени файлове
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X