Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В ЦСКА чакат тежък старт в Шампионската лига

Свий
X
Свий
  •  

  • В ЦСКА чакат тежък старт в Шампионската лига

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:voleibol_shampionska_liga.jpg
Прегледи:2
Размер:75.6 КБ
ID:6512600Треньорът на мъжкия ни волейболен шампион ЦСКА Александър Попов очаква тежко начало за отбора си в тазгодишното издание на Шампионската лига.


    "Червените" стартират кампанията си в предварителна група "А" на 19 октомври с двубой срещу турския Аркас Спор, като мачът е от 19 часа в Измир. Отборът на ЦСКА замина за Турция днес сутринта.

    "Фаворит в предстоящия мач е турския Аркас - коментира Попов пред BGvolleyball.com Попов. - Продължаваме да комплектоваме тима в движение. Добре е, че успяхме да картотекираме бразилеца Нажари Карвальо. Той обаче не е във форма и ще му трябва време за да покаже истинските си качества. Надявам се да покажем най-доброто от себе си".

    Както е известно, ръководството на "армейците" успя да картотекира световният шампион за младежи от 2009 г. с Бразилия в последния момент. 22-годишният волейболист идва от бразилския Сан Бернардино, с чийто тим стигна до шестото място в Суперлигата на страната.

    Треньорът на ЦСКА потвърди и че в клуба продължава да има сериозни финансови проблеми.

    "В ситуацията, в която се намираме, участието ни в турнира си е вече успех - коментира Попов на летище "София" преди заминаването на тима за Турция. - Финансовите ни проблеми не са тайна. С месеци не сме взимали заплати. Освен това отборът ни не е със същия блясък, с какъвто бе миналия сезон. Теодор Тодоров играе в чужбина, Салпаров е контузен. Няма ги и Филип Мейо и Ясер Портуондо. Наслушал съм се на какви ли не оплаквания. Ние в ЦСКА продължаваме да опитваме да правим нещо въпреки всичко".

    "Отборът ни е готов да участва в най-престижния европейски волейболен клубен турнир - коментира канадският треньор на Аркаш Глен Хоуг. - Феновете ни чакат с нетърпение домакинските мачове на отбора в турнира. Всеки от съперниците ни - българския ЦСКА, белгийския Нолико Маасик и гръцкия Ираклис (Солун) са класни противници и очаквам всеки един от мачовете ни в групата да се превърне в истински спектакъл".

    "Това ще бъде второто участие на отбора ни в Шампионската лига - коментира капитанът на Аркаш Бюлент Кандемир. - Този път сме подготвени по-добре и имаме потенциал да покажем добри резултати. Много разчитаме и на публиката ни, като залата ни, която е с капацитет около 10 000 зрители очаквам да е пълна във всичките ни домакински срещи".

    Съдии на мача утре са сърбинът Зорица Бйелич и Виторио Сампаоло от Италия.

    В другия мач от групата днес Ираклис приема Нолико.

    Първият домакински мач на ЦСКА, на 25 октомври е срещу Ираклис.



    Групата на ЦСКА за мача с Аркаш

    Владислав Александров, Нажари Карвальо, Евгени Иванов, Стоян Самунев, Велизар Кьосев, Емилиян Мирчев, Ивайло Стефанов, Георги Сеганов, Светозар Иванов, Николай Иванов, Антон Василиев, Иван Крачев, Андрей Николов, Веселин Илиев.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X