Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Левски с успешен старт в Балканската лига

Свий
X
Свий
  •  

  • Левски с успешен старт в Балканската лига

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BIBL logo.jpg
Прегледи:3
Размер:25.2 КБ
ID:6512341Шампионът в Балканската лига по баскетбол за мъже от 2010 г. Левски започна с победа участието си в настоящото издание на надпреварата.


    В първия си мач от турнира, който бе и дебютна официална среща за "сините" за сезона, Левски надигра в зала "Универсиада" босненския Зрински Мостар с 63:57 точки (17:13, 16:13, 15:15, 15:16).

    Отново над всички в Левски бе американският топреализатор Арън Харпър, който завърши с 13 точки, 6 борби и 2 асистенции. Хрисимир Димитров добави 10 точки, а с по 9 завършиха Маркъс Хол, който престоя и най-много на площадката от Левски, и центъра Васко Евтимов, направил и 9 борби. Новопривлеченият американец Роналд Слей завърши с 6 точки.

    В ключовите моменти за Левски силни изяви имаше и Димитър Ангелов, който приключи с 6 точки и 8 борби.

    За гостите трима състезатели завършиха с двуцифрен точков актив, а героят на мача бе Марсел Джоунс. Той се отчете със 17 точки, добави на сметката си и 20 борби. Лука Кларица наниза 14, а Армин Авдибегович добави 13 точки.

    Двата тима направиха равностоен мач, като "сините" се възползваха по отличен начин от домакинското си предимство и успяха да измъкнат мача. На почивката авансът на момчетата на треньора Константин Папазов бе 7 точки - 33:26, като с такава преднина Левски започна и заключителната четвъртина - 48:41 точки.
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    Зареждам...
    X