Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Извън утъпканите пътища" - дневният блок с Емил Братанов

Свий
X
Свий
  •  

  • "Извън утъпканите пътища" - дневният блок с Емил Братанов

    Емил Братанов. Снимка: Сергей АнтоновТова е мястото за обсъждане и предложения за всичко, свързано с дневния блок "Извън утъпканите пътища", който тръгва по OFFRoad Radio на 1 декември 2011 г. Негов водещ е Емил Братанов, който непрекъснато ще следи тази тема, така че е препоръчително всичко, насочено към блока му, да се пише тук, а не в отделни теми.

    Часовият диапазон, в който микрофонът е поверен на Емил Братанов, е от 10 ч. сутринта до 16 ч., като освен през тази тема, със студиото всеки може да се свърже и по Skype: offmediabg.В студиото вече има и телефон - 0700 450 50.

    В определени часове на живо ще бъдат отваряни връзките за провеждане на разговор през Skype с желаещите слушатели.

    Ето описанието на блока, написано от самия Емил Братанов:

    Емисии „Новини” в 10, 12 /централна-обедна/, 14 и 16 ч.
    И четирите се подготвят от журналистическия екип на медията, тези в 10 и 12 се четат от новинар от екипа, а следващите две – следобеда – са кратки и се четат от водещия, като могат и да са допълнени от него с тема, която следи в развитие, или актуално събитие извън сферите на икономика, финанси и политика.

    Вече имате нов приятел някъде в компютъра, с който работите през деня. Като в Скайп, или във Форума на „Офроуд България” – един панел, който сте отворили и сместили някъде долу на десктопа си. Който поглеждате отвреме-навреме, някъде по-явно, другаде скрито и когато не ви гледат другите наоколо. Впрочем, трябва да имате колонки или да ползвате слушалки и това да не прави впечатление. Защото ние сме Радиото – новия ви приятел на любимия ви сайт. Имаме си и специален радио-блог: там пък може да ни попитате за всичко, когато имате въпроси и време да ни ги предадете. Ние ще се постараем да ви улесним във всичко. На фона на прекрасна музика, която ще ви вдъхновява, ще ви развлича, ще ви зарежда с рокемоцията на най-доброто от този и миналия век.

    Разбира се, едно радио не може без новини – но през деня те ще са най-важните, онези – които са част от живота на информирания човек, дори да са му омръзнали. Но пък ще опитаме да ви държим в течение на всичко по-нетрадиционно. Така, извън утъпканите пътища: по малко здраве, истории от деня, любопитни случки и популярна наука, спорт и кино, екология и ефективна енергия, поглед към света – който трябва да ни разведрява, вместо да ни досажда… И пак да го кажем: с много зареждаща музика и приятелско намигване. Или пък кратко и конкретно, когато можем да сме ви полезни с нещо, което ще потърсим вместо вас, защото нашият работен ден включва и това.

    Няма да ви натоварваме с излишна сервизна онформация, защото ако ни слушате, значи тя вероятно е достъпна и за вас – например в съседния панел на интернет браузера ви. Но извън новините, ще разположим няколко постоянни рубрики. Веднъж в седмицата – в Коментарния ни ъгъл - ще предложим личен коментар на подробности от пейзажа, които са ни зарадвали, натъжили или разочаровали. Заедно ще намерим времето, в което можете да ни се обаждате и да чуем направо вашите мнения, въпроси, споделени проблеми и радости. Там ще са вашите „Гласове”. Сигурни сме обаче, че ще присъствате в радиоблога по-често.

    Специално за дамите ще търсим и предлагаме „Красиви новини” и „За 5 минути” – наблюдения и съвети от кухнята, спалнята, дома, офиса, салона за красота, фитнес-центъра; или какво правят неизвестните и прочутите. И понеже, ще се движим извън утъпканите пътища, нормално е да имаме „Паркинг за НЛО” – с наука, технологии и силуети от Зоната на здрача; „С печка на аутобана” – за бързи и сладокусни кулинарни изкушения; ще представяме музикални гении и динозаври от роксцената в „Банда 4х4 – с китара, бас, клавир и барабани в багажника”. Ще има и други, времето ще ги покаже.

    Ето това е дневният блок на Офроуд Радио. Знаем, че сте в офиса или точно по това време си имате нещо за вършене, където и да сте. Ще държим извън утъъпканите пътища, но няма да караме екстремно – умерена газ, леко натискане на спирачката. Впрочем, в това радио – новия ви приятел, спирачки май няма. Не са монтирани.

    РУБРИКИ:
    „Коментарен ъгъл”
    „Гласове”
    „Красиви новини”
    „За 5 минути”
    „Паркинг за НЛО”
    „С печка на аутобана”
    „Банда 4х4 – с китара, бас, клавир и барабани в багажника”
      Коментарите са забранени.

    Канали

    Свий

    Latest Articles

    Свий

    • ФСБ гостуват в OFFRoad Radio
      от Владимир Йончев
      Концерт като на нашия никога не е правен като концепция. А като мащаб никога повече няма да бъде направен в България. Който го види, ще му остане спомен за цял живот.
      Така Румен Бояджиев описва грандиозния концерт на ФСБ, който безбройните фенове на легендарната група очакват на 20 април в НДК. В Студиото на OFFRoad Radio Румен Бояджиев и Иван Лечев от ФСБ разказват на водещия на „Музикална кутия“ Емил Братанов какви са плановете за концерта и как се стигна до него.
      Още...
      ...
      11-04-12, 18:03
    • Записите на OFFRoad Radio от състезанието в Трявна
      от Лъчезар Вълев
      Днес OFFRoad Radio предаваше на живо състезанието, а в ролята на репортер влезе Ник Николов. Тук можете да чуете записите от предаването:

      9 - 11 ч Първите няколко репортажа на Ник Николов може да чуете ТУК. Между тях има песни, по-късно ще ги изрежем и ще оставим само репортажите.
      11,10 ч Включването на Ник Николов на живо от Трофи Клас етапа на състезанието ТУК...
      07-04-12, 15:52
    • „Музикална кутия“ тръгва по OFFRoad Radio
      от Владимир Йончев
      Легендарното предаване „Музикална кутия“ с водещ Емил Братанов стартира тази вечер по OFFRoad Radio. То ще започва всяка сряда в 19 часа. Водещият обещава да запази традицията и „Музикална кутия“ да продължи, такава каквато я помним от 2 януари 1991, когато започва историята на предаването по програма ”Хр.Ботев” на БНР....
      07-03-12, 21:37
    • По радиото от 11,30 ч: Райна Манджукова за изгорялата църква в Болград
      от Владимир Йончев
      Бившият шеф на Агенцията за българите в чужбина Райна Манджукова, която е и утвърден участник във Форума на OFFRoad-Bulgaria.com, ще се включи по OFFRoad Radio от 11,30 ч. Темата е изгорялата църква в Болград и как може да сме полезни за възстановяването й.
      30-01-12, 10:13
    • Новият въпрос във форумната радио-игра по темата "Дакар"
      от Виктория Викторова
      В радиото вече ще има и игри с награди всеки делничен ден (а скоро може би и през уикенда).
      Днешният въпрос, за който наградите са осигурени от Monster, е: През коя година и в коя категория печели за първи път рали "Дакар" деветкратният шампион Стефан Петерханзел?
      ...
      05-01-12, 22:33
    • Време за пари - водещ Ива Стойкова
      от Виктория Викторова
      Предаването „Време за пари” се излъчва на живо всеки понеделник между 16.00 и 18.00 ч., съвместна продукция на EconomyNews.bg и OFFRoad Radio.

      В него ще чуете:
      - Икономическите новини от България и света
      -Акценти от България и Европа– факти, мнения, анализи и коментари.
      -Моят бизнес – гостуват успешни българи.
      -Регион.бг – животът в българските общини.
      -Експертите говорят – специализираната рубрика за лични финанси, застраховане, храна и вино, образование и др.

      Водещ: Ива Стойкова...
      16-12-11, 06:58
    Зареждам...
    X