Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия с кандидати за депутати от Форума

Свий
X
Свий
 •  

 • Дискусия с кандидати за депутати от Форума

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Izbori 2013.jpg
Прегледи:1
Размер:70.8 КБ
ID:6519156Администрацията на OFFRoad-Bulgaria.com предоставя тема на всеки наш съфорумец, който е решил да се кандидатира за депутат, в която да отговаря на зададени от Форума въпроси.
  В нея той ще бъде с нов профил с истинското си пълно име, изписано на кирилица и с реална портретна снимка.
  Администрацията на Форума се ангажира да установи дали въпросният кандидат за депутат е действителен участник във Форума. Няма да се допускат участници, които се регистрират специално с тази цел.
  Лично решение на всеки кандидат-депутат ще бъде дали иска да запази в тайна форумния си никнейм или да го огласи. След приключване на дискусията новият профил ще бъде блокиран и притежателят му ще продължи да пише със стария си профил.
  Форматът е напълно безплатен за всички участници във Форума, които са решили да се занимават с политика, но е абсолютно забранен за външни на Форума лица.
  Въпреки многото запитвания от политически партии, решихме, че в тази предизборна кампания в OFFRoad-Bulgaria.com няма да се публикува никаква предизборна реклама (банери, платени публикации, агитация), но смятаме за редно да дадем трибуна на наши колеги да представят своите виждания.
   Коментарите са забранени.

  Канали

  Свий

  Latest Articles

  Свий

  Зареждам...
  X