Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad-Bulgaria взе наградата “България си ти” за гражданска доблест

Свий
X
Свий
 •  

 • OFFRoad-Bulgaria взе наградата “България си ти” за гражданска доблест

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Награда за Форума на България си ти.jpg
Прегледи:1
Размер:177.5 КБ
ID:6518938OFFRoad-Bulgaria.com взе наградата на движение “България си ти” за гражданска доблест.
  Тя се дава за дейното участие на доброволци от форума в овладяването на наводнението в село Бисер, за зимните акции на форума за разчистване на пътищата към откъснати села, за участието в потушаването на пожарите на Витоша и Рила.
  Наградата от името на Форума взе Николай Николов. Връчи му я Милена Славова.

  Искам да кажа, че се прекланям пред това, което правите. Аз съм ви голям почитател и ще се радвам все повече хора да последват вашата дейност, каза Милена Славова при връчването на наградата.

  http://<iframe src="http://tube.offr...="0"></iframe>
  Аз също съм голям почитател на Милена. Благодаря за тази награда от името на всички свободни офроудъри в България, които се мъчат да бъдат на местата, които са труднодостъпни във времето, което е трудно за хората, каза Ник Николов, приемайки наградата.
  Статуетката е изработена от скулптура Евгений Кузманов. В различните категории бяха наградени още оперната прима Христина Ангелакова, световната шампионка Станка Златева, хирургът Любомир Спасов, журналистката Лидия Павлова и предаването “Господари на ефира”.
  Церемонията бе предшествана от паметна вечер в чест на големия български учен Тончо Жечев. В претъпканата голяма зала на хотел “Шератон” спомени за Тончо Жечев разказаха издателят на “Литаратурен форум” Марин Георгиев, главният редактор на “Демокрация” Александър Йорданов, литературният критик Светозар Игов. Особено вълнуващи бяха речите на сина на писателя Йордан Жечев и на македонския писател Младен Сърбиновски.

  Още снимки в OFFNews.bg

   Коментарите са забранени.

  Канали

  Свий

  Latest Articles

  Свий

  Зареждам...
  X