Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още две запалени коли, задържаха извършителя

Свий
X
Свий
 •  

 • Още две запалени коли, задържаха извършителя

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4c77e8351bbabe40ad226d9c3104f68b.jpg
Прегледи:4
Размер:175.6 КБ
ID:651655727-годишен мъж е бил задържан за палеж на лек автомобил тази нощ в София, съобщи директорът на СДВР Валери Йорданов, цитиран от агенция „Фокус”.


  Малко длед 01.00 часа тази нощ е бил подаден сигнал за запален автомобил на столичната ул. „Кукуш” между блок 40 и 42. Огънят е засегнал и автомобил, паркиран в съседство със запалената кола. След бърза реакция на органите на МВР и със съдействието на граждани, извършиелят е задържан, обясни комисар Валери Йорданов. Той допълни, че при задържането на лицето е било използвано следово куче.

  Заловеният извършител на палежа е на 27 години и е регистриран за наркотици. При ареста е усановено, че е упоребил известно количество алкохол.

  Срещу него е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава като в момента се извършва оглед на мястото, назначени са експертизи, иззети са проби.

  Това е поредният задържан, за когото се смята, че има връзка с палежите.

  В четвъртък през нощта бяха задържани трима души, малко след палежите на три автомобила в столичните квартали „Люлин“ и „Дружба“. От багажника на колата им била иззета петлитрова пластмасова туба, съдържаща около 2.5 л бензин.

  В сряда през нощта също бяха задържани четирима души, които са криминално проявени. От автомобила на двама от тях бяха иззети петлитрова туба с нафта и двулитрова бутилка с подобрител за същото гориво.
   Коментарите са забранени.

  Канали

  Свий

  Latest Articles

  Свий

  Зареждам...
  X