Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трети ден претърсват имотите на Цар Киро

Свий
X
Свий
 •  

 • Трети ден претърсват имотите на Цар Киро

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF29001.jpg
Прегледи:1
Размер:78.3 КБ
ID:6514718Трети ден полицаи и археолози претърсват имотите на фамилията Рашкови в пловдивското село Катуница. Днес претърсването продължава в подпалената къща, която е собственост на покойния син на Кирил Рашков - Иван.


  Според адвокатите на семейството в имотите на фамилията до момента не е открито нищо. Жители на Катуница смятат, че Рашкови отдавна са изнесли всички ценности.

  В същата къща 20 дена след размириците бяха открити оръжия и документи. Днес предстои да бъдат претърсени и спиртоварната на Кирил Рашков, както и неговата резиденция.

  Вчера РДНСК-Пловдив издаде 9 заповеди за премахване на имотите на фамилията. За така наречената лятна резиденция Рашкови нямат документи за строеж и ползване. Къщите са собственост на синовете, внуците и снахата на Кирил Рашков. Част от тях бяха опожарени при протестите в Катуница след убийството на 19-годишния Ангел Петров.

  Рашкови могат да обжалват в 14-дневен срок.

  Общо 4 са делата срещу фамилия Рашкови. Две са за закана за убийство и по едно за данъчни нарушения и държане на акцизни стоки без бандерол. Едно от делата за закана за убийство е срещу внука на Цар Киро - Кирил.
  Прикачени файлове
   Коментарите са забранени.

  Канали

  Свий

  Latest Articles

  Свий

  Зареждам...
  X