Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е тази риба...
Свий
X
-
Каква е тази риба...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117Тагове: Няма
-
До: Каква е тази риба...
Това е ( див скален скарбадабър на пижемижеви точици ..) със сигорност е хищник. Преди две години с мои колеги и приятели минавахме покраи язовир КРИЧИМ и спряхме за почивка и обяд в едно крайпътно заведение точно над плаващите къщиички, забравих му името. Там вътре в самото заведение под стълбището за втория етаж имаше малък вадопад който падаше в басейнче метър на два на тридесет сантима дълбочина..... а вътре СОМче около 50-60см. Тогава колегата V.V. взе да го гали по гърба, СОМчето си кротуваше но като го хвана(тоест дръпна) за опашката светкавично беше захапан за пръста. Хишника си е хишник.Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 08-04-09, 22:15.Цветан Петров
"4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
0888865583
Коментар
-
Преди време на една от къщите в язовир Въча ходихме на риба.Собственика бачо Кольо гледаше риби в садките и в едната садка имаше нахвърляни летви,попитах го за какво са там а тои да се накиснели.А един мои приятел вика гледай по ъглите и ще видиш и какво да видиш щука.А аз не знаех и тои ми каза че щуката иначе щяла да прескочи мрежата и да избяга.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеЪ,тва си най-обикновенна скачаща рибаПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеТоку що се консултирах с капацитетите в тази област.Пешо Рибата отсече:Налим...
Вид Сомова риба.Хищник...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеАз ко ви казах
Коментар
-
доколкото знам рибата е от Тайланд и е много свирепа, макар да не е много едра...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
За налима/михалцата/-ясно е, че това от снимката не е.Лови се предимно в студеното време/студени зимни нощи/, и изобщо не е така скоклива.Има мустаци като сома, но се под долната челюст-голям грозник!"Make love, not war!"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар