Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СПЕШНО: Сервиз/майстор за смяна на Съединител и Маховик в НЕДЕЛЯ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СПЕШНО: Сервиз/майстор за смяна на Съединител и Маховик в НЕДЕЛЯ.

Здравейте,
    Историята е дълга от тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=212125

Съжалявам ,че пиша така но събитията станаха много и за да не направя някоя глупост със сервиза в темата ще направя последен опит. Както и да е.

ИНТЕРЕСУВА МЕ СЕРВИЗ В СОФИЯ КОЙТО РАБОТИ В НЕДЕЛЯ (Утре) и може да ми смени Съединител и Демф.Маховик в рамките на деня . Колата е разглобена ТОТАЛНО! Ще я докарам с пътна помощ от сервиз на Емкомплект .
    Частите ги имам. И е със свалени Кардани,Съединител,Раздатка,маховик и 1 седмица немгоат да го монтират вече.

ПРосто съм изпладнал в голяма безисходица.

МОля Ви дайте ми сервиз , контакти утре като отида да си взема колата с пътна помощ да го откарам направо там.

Благодаря ВИ!
    Последно редактирано от grand123; 03-09-16, 20:48.

От: СПЕШНО: Сервиз/майстор за смяна на Съединител и Маховик в НЕДЕЛЯ.

По принцип в Неделя Деди (дядо Владо) може и да работи, ма той да си каже.
    Е ся прочетох и темата. Та Гагича и той рекъл за Деди. А Деди е патоанатом по принцип.
    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 03-09-16, 21:10.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
      По принцип в Неделя Деди (дядо Владо) може и да работи, ма той да си каже.
      Е ся прочетох и темата. Та Гагича и той рекъл за Деди. А Деди е патоанатом по принцип.
      Авторът на темата явно е запазил нек`ъв лош спомен от дядо Владо, щото упорито го избягва
      Прочее днес бях при дядо Владо да сменям масла - работи, не е заминал за Бахамите по повод събралите се почивни дни.
      "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill

Коментар

Писа ми едно момче на ЛС от форума. Благодаря.

Малко е да се каже за тоя сервиз дето ми е в момента колата. Само да не напавя някоя глупост

Благодаря

Коментар

В другата тема ти разказах кво те чака, ма ти не искА да ме чуеш.

Двама души и в тази тема те съветват как да си спестиш проблеми, та поне тях послушай !

P.S. Гагич, днес умрЕх от скука, и ако знаех че си там, щЕх да мина да черпиш по кафе, от дедовото.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Развръзката:
            При вида на пътната помощ днес сглобиха колата за ултиматум. Сменени Съединител,Маховик,Масла на ск.кутия и още нз къде ли не. Проблема е разрешен на 90% но за сега е ОК.
            Благодаря на всички писали специално на kalin09 и дядо Владо.

Джоу (x3mrjoe) другия път ще те послушам. И много важно до всички четящи темите. НЕ ХОДЕТЕ В СЕРВИЗ НА ЕМ КОМЛЕКТ!!!

Коментар

Я разкажи кво им остави ?
              Ако Гагич не се разсърди, може да го плагиатстваш и да снимаш фрактурата.

Коментар

Като цена мисля че ОК . Но нямаше как да ми вземат повече пари в моя случай. Както и да е това да не го коментираме. Друг е въпроса. 1 седмица установяване и сменяне на Съединител и Маховик ????
                Това е главния проблем.

Както и да е ... то със сигурност ще има и други които ще се набутват там . .. дано да не са мнгоо

Коментар

И сега колата добре ли е вече и върви ли нормално все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от grand123 Преглед на мнение
                    Като цена мисля че ОК . Но нямаше как да ми вземат повече пари в моя случай. Както и да е това да не го коментираме. Друг е въпроса. 1 седмица установяване и сменяне на Съединител и Маховик ????
                    Това е главния проблем.

Както и да е ... то със сигурност ще има и други които ще се набутват там . .. дано да не са мнгоо
                    Е, то две неща са важни,
                    как е свършена работата, и за колко пари ?

Колкото повече отлежава автомобила с повредата, толкова повече се създава впечатлението, че "нещо се прави".
                    Съединител и маховик са скъпи неща, и за това са ти ги сменили.
                    Демпферен маховик Luk - 970лв.
                    Феродов и притискателен Luk - 960
                    Лагера е никакви пари на фона на горното.

Маслото в скоростите смени ли ?

Разкажи за да си полезен на форума и ти,
                    и най-вече, колко ти взеха само за труд ?
                    Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 04-09-16, 15:01.

Коментар

Тия правят само гърнета, и поне до скоро добре само в Павлово.
                      А тези простотии се правят от името на всички ни.
                      Даника
                      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                        Тия правят само гърнета, и поне до скоро добре само в Павлово.
                        Е нали и аз тях имах предвид.
                        Фирмата с която работят е "Охо, Бохо и Малкият Мук".
                        Колегата ако не го досрамее да снима фрактурата ще видиш.

... а и, както каза един приятел преди 20г., когато М комплект 33 продаваха руски части,
                        "От там не зИам нищо, щото сичко плува",
                        а сега даже и ауспусите са им дървени.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          Е, то две неща са важни,
                          как е свършена работата, и за колко пари ?

Колкото повече отлежава автомобила с повредата, толкова повече се създава впечатлението, че "нещо се прави".
                          Съединител и маховик са скъпи неща, и за това са ти ги сменили.
                          Демпферен маховик Luk - 970лв.
                          Феродов и притискателен Luk - 960
                          Лагера е никакви пари на фона на горното.

Маслото в скоростите смени ли ?

Разкажи за да си полезен на форума и ти,
                          и най-вече, колко ти взеха само за труд ?
                          Само ще ти кажа че щяха да ми сменят раздатъчна кутия, скоростна кутия и още куп неща.
                          И то на цени които те ти казват и намират.

Това мисля отговаря на въпроса как и какво са мислили да правят.
                          Иначе цената за Маховик и съединителя са по-малки (аз си ги взех от друго място). Смениха маслата.
                          Цяла седмица ме бавят ...
                          Ден 1 - Раздатъчна кутия И кардан
                          Ден 2 - карана е на ремонт неможе се орпави раздатъчната кутия , взимаме ти друга - не е от кардана (май)
                          Ден 3- Не е от раздатъчната кутия
                          Ден 4 - Скоростите са дали фира - проверихме ги.
                          Ден 5 - (аз) ще си взимам колата - (те) не недей проблема е маховика
                          Ден 6- взимам го аз.
                          Ден 7/8 - с хиляда мъки го монтираха при положение че отивах с пътна помощ да си я взема.

Ако бяха сменили всичко каквото искаха цената сам си я определи (нова кола).
                          Иначе ремонта да около 90% се оправи. Но трябва да спомена че с тоя съединител и маховик си я карам месеци (години) така. И въпреки смяната им остана нещо което трябва да се смени още. Предпоалгам тампон на нещо. Но на какво ще го преценя по натам... Ще посетя някой от майсторите във форуима. Но не и сега ,че ми писна толкова много време за един съединител по сервизи да стои.

Коментар

Наясно съм с цените, а и знам тия как работят ,
                            но кажи колко ти взеха за труд ?

Коментар

М комплект ,даже не ги знам като сервизна база,даже и като магазини не са това което бяха преди 20г.!Дано нямаш проблеми с ремонта!Въобще не ми е ясно откъде пък си се набил там!
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X