Аз лично не съм държал такова, но не съм и чувал лоши неща за него. Реално май това е едно от най-добрите оръжия изобщо. В този клас и предназначение разбира се. Изобщо посещаването на сайта на Х&К ме кара да изпитвам особено готин гъдел. 40 мм лудница:
Аз съм стрелял с такова. Обучавахме Афганистанците как да стрелят, не че те имаха де.... всъщност съм стрелял с британския вариант. Почти същият е. След всяка кутия се чисти цевта. Разчета презарежда и чисти цевта за секунди, протърква се само един път, достатъчно и е. Изключително оръжие, незаменимо и неповторимо. Много лесно се борави с него, голям обхват и отлична дистанция на поразяващите елементи. На автоматичен е голяма работа.
If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Хахахах не така стоят нещата в истинския свят. И ще изтрепеш някой друг лош и после? Ако ФОБ-а е от 50 човека някъде на майната си а си обграден от 4 села с по 200 ядосани пущуни от които всеки от тях е загубил по някой я дете, я баща, я брат? Със ножове ще превземат базата. На летището в Кандахар големия проблем беше 107мм реактивни снаряди, залага го някъде на 5-6-7-8 к, с часовник, и след 1-5-20-50-100 часа снаряда полита. Няма пряка видимост, няма враг в момента на изстрелване. Няма никой. Къде ще удари е божа работа, ама от 100 снаряда все един ще падне "където трябва", и тогава става мамата си ебало, вече имаме опит в това, добре че бяха лекарите в ландщул, а не както днес Аню каза "благодарение на българските военни медици"....
If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар