Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масла Polytron

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Масла Polytron

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
    И на мен ми звучи рекламно.
    Направо си е реклама, като малоумните филмчета по телевизията снимани през 80-те години
    Въпреки, че са спонсори в някои състезания по Оффроуд и раздаваха наляво и надясно масла и добавки, никой не си кара машината с тях, защото явно не стават...
    Долфи беше събрал към 30 кила от награди и ги ползва за какво ли не, само дето не ги налива в мотора

Коментар

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА :

• Моторни масла
      • Трансмисионни течности
      • Хидравлични масла
      • Компресорни масла
      • Хладилни масла
      • Масла за валове
      • Пътни масла
      • СР масла
      • Трансмисионни смазочни масла
      • Масла за режещи елементи
      • ПРИЛОЖЕНИЯ
      • Мотори с вътрешно горене
      • Дизелови и бензинови двигатели: коли, камиони, автобуси, морски съдове и др.

Това е от сайта на Политрон за МТС добавката.

Добре де, те си рекламират продукта! Аз пък искам да си изясна за себе си да ги ползвам ли или не! Разчитам на вашето компетентно мнение. Ако да - защо! Ако не - защо! Аз си правих експерименти с добавките им и не бих казал, че нестават за нищо. Но ми се щеше да разбера повече. Това е!

Благодаря!
      Последно редактирано от Danchojn; 16-02-09, 14:10.
      Panda Climbing 4x4 1,2MPI FIRE

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
        Направо си е реклама, като малоумните филмчета по телевизията снимани през 80-те години
        Въпреки, че са спонсори в някои състезания по Оффроуд и раздаваха наляво и надясно масла и добавки, никой не си кара машината с тях, защото явно не стават...
        Долфи беше събрал към 30 кила от награди и ги ползва за какво ли не, само дето не ги налива в мотора
        Трябва да е луд да налива в мотора.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

А ще обясните ли защо? От личен опит ли знаете?

Коментар

Първоначално публикуван от Danchojn Преглед на мнение
            А ще обясните ли защо? От личен опит ли знаете?
            Да ще ви обясна,защото няма нужда.

От личен опит знам,карам мотори,джипове и няколко буса всички лични не служебни.
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Да ще ви обясна,защото няма нужда.

От личен опит знам,карам мотори,джипове и няколко буса всички лични не служебни.
              Съжалявам но не разбрах! Всичките тези машини сте ги карали с Политрон или изобщо не сте ползвали Политрон.
              По-горе има колеги, които са го изполвали и пишат конкретни неща! Ако може нещо такова да кажете!
              А пък ако не сте го ползвали, не знам защо го отричате.

Коментар

Съжалявам но не разбрах! Всичките тези машини сте ги карали с Политрон или изобщо не сте ползвали Политрон.
                По-горе има колеги, които са го изполвали и пишат конкретни неща! Ако може нещо такова да кажете!
                А пък ако не сте го ползвали, не знам защо го отричате.
                Аз да обясня, защото съм го наливал в спортната си джипка и се нервя, когато някой си прави реклама задавайки провокативни и нагласени въпроси
                Маслото губи бързо вискозитета си, почернява неестествено и бързо и шума на мотора се промени, но не към по-тихо и равномерно
                Пробвах го след "Адвенчър България 2007" когато раздадоха награди масла и добавки
                Двигателят на Мерцедеса ми е 3.2 бензин

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА :

• Моторни масла
                • Трансмисионни течности
                • Хидравлични масла
                • Компресорни масла
                • Хладилни масла
                • Масла за валове
                • Пътни масла
                • СР масла
                • Трансмисионни смазочни масла
                • Масла за режещи елементи
                • ПРИЛОЖЕНИЯ
                • Мотори с вътрешно горене
                • Дизелови и бензинови двигатели: коли, камиони, автобуси, морски съдове и др.
                Това е от сайта на Политрон за МТС добавката.
                Обясни ми приятелю, как една добавка ще стане за всички тези масла с различно предназначение, работещи в различни условия, различни температурни амплитуди и натоварвания ?!?
                Това е същото като "всесезонни гуми...такова животно нема !?!?!? Посочи ми някой състезател ( там са тежки условията, но без този платения от рекламата), който кара с Политрон ?!?
                И спирам да пиша и няма да отговарям повече, защото си е провокация с цел реклама !

Мой приятел с мерцедес Е240Д, с автоматична скоростна кутия имаше следния проблем. При рязко подаване на газ не иска да върне на 2 предавка - вообще от 10 опита я върне я не! Сипа вътре добавката за обработка на метал Polytron MTC. След изминати около 500 км този проблем изчезна и вече повече от два месеца не се е появявал. Пиша го чак сега защото исках да съм сигурен! Той твърди, че като цяло скоростната кутия е станала доста по-тиха, а предавките се превключват по-плавно. Отбелязал е и промяна в разхода. Мерцедеса е над 600 000 км.
                Колега, "съживи" всички "мъртъвци" по автоморгите и ще изкараш кинти Това направо си е перпетум мобиле
                Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-02-09, 19:03.

Коментар

Мой приятел с мерцедес Е240Д, с автоматична скоростна кутия имаше следния проблем. При рязко подаване на газ не иска да върне на 2 предавка - вообще от 10 опита я върне я не! Сипа вътре добавката за обработка на метал Polytron MTC. След изминати около 500 км този проблем изчезна и вече повече от два месеца не се е появявал. Пиша го чак сега защото исках да съм сигурен! Той твърди, че като цяло скоростната кутия е станала доста по-тиха, а предавките се превключват по-плавно. Отбелязал е и промяна в разхода. Мерцедеса е над 600 000 км.
                  Ето тук говорите за добавки.

Как ще докажете действието и като не сте я ползвали,а питате мен за това дали съм ползвал или не.

Каква обработка на метала прави тази добавка
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    Аз да обясня, защото съм го наливал в спортната си джипка и се нервя, когато някой си прави реклама задавайки провокативни и нагласени въпроси
                    Маслото губи бързо вискозитета си, почернява неестествено и бързо и шума на мотора се промени, но не към по-тихо и равномерно
                    Пробвах го след "Адвенчър България 2007" когато раздадоха награди масла и добавки
                    Двигателят на Мерцедеса ми е 3.2 бензин
                    Моите уважения но напълно грешите, като си мислите че задавам нагласени въпроси! Това си е ваше мнение и мен не ме интересува!

Благодаря за конкретния отговор за вашата машина!

Коментар

Ето тук говорите за добавки.

Как ще докажете действието и като не сте я ползвали,а питате мен за това дали съм ползвал или не.

Каква обработка на метала прави тази добавка
                      Да сипахме добавка! Не знам вътре какво е станало, но ефект има. А човека който кара автомобила има зад гърба си много хиляди километри и добре го познава. Не целя да се заяждам, а да събера повече информация! Не разбирам с какво ви карам да си мислите обратното!

По този начин с нищо не си помагаме.

Коментар

Някъде четох, че били предвидени за САЩ, т.е. маслата били с химичен състав различен от тези за Европа. Дали е така? И какво значение има това?
                        Пълната синтетика изкарва ли наистина 50 000км?

Поздрави!
                        Пичага,искам да се извиня че аз пьрви подскочих за така очебиещата ти рекламна кампания.Но мразя някой да си мисли , че или той е най големия умник или останалите тука са големи глупаци.Сори.Мразя някой да почне с "някьде четох" и след това да закове сайта .Виж си хронологията на мненията и ще видиш че в друга тема за добавки за скоростна кутия мнението ти , относно това че мислиш да се "ориентираш" кьм вьпросните "сврьх-супер" масла и добавки и вьпросното използване вече , се различава с близо един месец и то в полза на използването , а не в ориентацията..Правил сьм си доста експерименти с какви ли не добавки..вярвай че и с тези "извьнземните" сьщо.Никога не бих си позволил да рекламирам мои неща тук защото влизам в този форум заради повечето хора.Готини и знаещи.Аз сьщо се уча. Вече сьм казвал че сьм свьрзан пряко с масла и добавки..Експериментитесьм ги правил , ако не друго ,то поне да видя конкуренцията до кьде е стигнала.Повярвай ми.Мразя някой да каже че само за 20 км. двигателя с добавка бил светнал.Басси.На фона на пробваното от мен , само една добавка е вьршила такова нещо-но тя е била за промиване на двигателя ,а не добавка за маслото.Не искам да говоря за това че четейки писанията ти ме "лъха на еротика"...т.е остава впечатление че "мед ти капе от устата" като кажеш Политрон и постоянно набиваш вьпросния сайт в главите на хората.И сьм благодарен , че дядо ми не е компютърно грамотен , че ще ме рьчка да му купя да пие от някоя политронска добавка-хем за смазване на ченето , хем за врьщане на либидото.Още един пьт се извинявам ако сьм те засегнал с нещо , но това наистина го мисля и твьрдо заставам зад мислите си .
                        „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Абсолютно подкрепям Тирамису по темата-във всичко,и за всичко!
                          Абе,направо ми взе думите от устата,,,!
                          А,добавката,дето подобрявала(предобряла)метал и направило чудо в автоматика си е направо за"златния фонд"!
                          Инак човека само пита,бе....не прави реклама...!
                          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Колега, позволявам си да отговоря тъй като аз също /както и Долфи/съм полувал като награди от състезанията въпросното масло. Но макар и след консултации с колеги реших да го пробвам в състезателната си кола ,която е с двигател Мерцедес-3.6 АМГ. И дори да приемете написаното за реклама , аз имам вече 4/четири/ състезания с това масло без никакви проблеми.
                            --------------------------------------------------------------
                            Ал. Иванов
                            +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                              Колега, позволявам си да отговоря тъй като аз също /както и Долфи/съм полувал като награди от състезанията въпросното масло. Но макар и след консултации с колеги реших да го пробвам в състезателната си кола ,която е с двигател Мерцедес-3.6 АМГ. И дори да приемете написаното за реклама , аз имам вече 4/четири/ състезания с това масло без никакви проблеми.
                              Сигурен сьм че не си имал проблеми , така е щяло да бьде и поне с 31 от 42-те марки внасяни в Бьлгария...Вьпроса е дали си спечелил сьстезанието благодарение на това "магическо" масло или не...тук рекламата беше че прави какво ли не...а не че няма проблеми..)))Т.е искам да кажа че не е кой знае какво...за разлика от твьрденията че едва ли не прави чудеса...И сега ако кажеш че си спечелил първо място благодарение на него..пиши в AMG сайта..току виж са се усетили и..са почнали да предлагат новите си модели с това масло..))и с лепенка под капака..))
                              „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                                Тук ставаше въпрос за добавка за масло.
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X